Friesland

Friesland

085-0479620

Friesland

 Friesland op google maps


Welkom bij Flexschilder.nl Friesland

Wij, Herben en Sandra Woudstra zijn het aanspreekpunt voor Flexschilder.nl Friesland. Wij zijn sinds 2013 het uitzendbureau in de schildersbranche. En sinds 2016 aangesloten bij Flexschilder.nl

Flexschilder.nl Friesland staat bekend om onze betrokkenheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Wij respecteren onze vakmensen en klanten in wat ze zijn en hoe ze zijn. Doordat wij onze vakkrachten allemaal persoonlijk kennen weten wij wat hun kwaliteiten zijn en kunnen we onze klant precies vertellen of ze bij elkaar passen ja of nee. Door deze sterke betrokkenheid van ons weten wij waar onze vakkrachten hun kwaliteit het beste naar voren komt. 

De mensen van Flexschilder.nl Friesland die hier dagelijks mee bezig regelen alles van A tot Z voor zowel de klant als de vakkracht. Mochten er toch vragen zijn dan worden die gelijk beantwoord. Ook na kantooruren zijn wij bereikbaar voor onze vakkrachten en klanten.
De sfeer en de mensen maken het uniek. Tevens houden wij van transparantie en heldere afspraken en als zelfstandig ondernemer bij Flexschilder.nl staan wij garant voor kwaliteit, duidelijkheid en betrokkenheid.

Kortom, Flexschilder.nl Friesland VIND,BIND en BOEIT vakkrachten en vak bedrijven zodat het beste in hen naar voren komt. Dit door middel van goed luisteren naar wat de uitzendkracht en klant willen. En door samenwerken en samen tot een oplossing te komen. We denken hierbij aan opleiding, planning, vervoer, subsidies etc.

Ben je in de buurt! Kom langs voor koffie of bel ons op:

Flexschilder.nl is ABU, NEN en VCU gecertificeerd.

Flexschilder.nl Friesland op Facebook:Kortom, Flexschilder.nl Friesland zorgt dat alles goed geregeld is voor werknemer en werkgever in de schildersbranche.

Wij hebben er zin! Kom langs of bel ons op:

Flexschilder.nl Friesland
Businesspark Friesland West 27 E
8447 SL Heerenveen
Tel : 085-0479620


Bekijk 5 vacatures van Friesland

Vacatures van Friesland

 • Onderhoudschilder


  Friesland|LBO, MAVO, VMBO|37 uur per week 06-12-2018

  Voor aan aantal klanten in de regeio zijn wij op zoek naar Onderhoudschilders. Het werk is voor langere periode en verloning via de schilders CAO. 

 • Onderhoudsschilder


  Noord Holland|LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 06-12-2018

  Wij zoeken voor een relatie van ons in Noord-Holland naar ervaren Onderhoudschilders. De werkzaamheden zijn op verschillende projecten in Noord-Holland en boven de lijn van Amsterdam. Het werk is voor langere tijd en start zo spoedig mogelijk.  Als onderhoudschilder steek je handen uit de mouwen en staat vakwerk leveren hoog in het...

 • Schilder


  Friesland en Noord- Holland|LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 04-12-2018

  Flexschilder.nl is in de provincie Friesland voor diverse opdrachtgevers op zoek naar ervaren Onderhoudsschilders met passie voor het vak. Ben jij een klantgerichte, flexibele, gemotiveerde en allround schilder in het bezit van een diploma gezel of heb jij aantoonbare ervaring in de schilder branche ? Dan zoeken wij jou ! De projecten...

 • Glaszetter


  Drachten|LBO, MAVO, VMBO, MBO|40 uur per week 03-12-2018

  Voor een relatie zoeken wij een ervarne glaszetter. Het werk is voor langere periode en verloning volgens de schilders CAO. Men moet wel bereid zijn om wekend diensten te maken. 

 • Onderhoudschilders uit de regio Amsterdam


  Amsterdam|LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 12-10-2018

  Voor deze functie als onderhoudschilder heb je enige jaren ervaring in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. De verloning is volgens de schilders CAO. Het werk i s voor langer tijd en de winter door. Sowieso tot maart 2018!! 


Vacatures in de buurt van "Heerenveen"