Detacheringsbureau

Soms zit u verlegen om versterking voor een paar weken of maanden. Bijvoorbeeld voor een belangrijk project, tijdelijke vervanging van een vaste medewerker of seizoensarbeid. Detachering is dan een snelle en geschikte oplossing. Schreeuwt u om specialisten voor een korte periode? flexschilder.nl helpt u graag bij het invullen van opdrachten voor een bepaalde tijd. Wat de reden van detachering ook is, wij zorgen voor de juiste professional die de klus voor u klaart.

Detachering via flexschilder.nl

De gedetacheerde medewerker treedt voor bepaalde tijd in dienst bij flexschilder.nl. U huurt de werknemer voor een bepaalde periode in (fase B). Formeel is flexschilder.nl dus de werkgever van de gedetacheerde werknemer. Dat betekent dat wij alle werkgeversverplichtingen voor onze rekening nemen. Als de samenwerking goed bevalt, dan kunt u de gedetacheerde medewerker uiteindelijk zelf in dienst nemen.

flexschilder.nl richt zich op verschillende vakgebieden, waaronder: constructieschilder, glaszetter, nieuwbouwschilder, onderhoudsschilder, saneerder, timmerman, totaalonderhoud en UTA personeel.

Voordelen detacheren

  • Flexibele personeelsinzet bij projecten, reorganisaties, etc.
  • De werknemer staat niet op de loonlijst
  • Continuïteit
  • Beperkt (ziekte)risico werkgeverschap
  • Geen werkgeversverplichtingen
  • Verlengde proefperiode

flexschilder.nl: uw detacheringsbureau

Bij flexschilder.nl doet u zaken op een persoonlijke manier. Wij zorgen altijd voor de juiste match tussen werkgever en kandidaat. Daarbij combineren we de kennis van een grote organisatie met de kracht van lokaal ondernemerschap. Bij flexschilder.nl heeft u altijd één aanspreekpunt. Wat uw personeelsvraag ook is, onze gedreven zelfstandig ondernemers helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in detachering? Plaats dan uw vacature of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.