Wat is detachering?

Als je wordt gedetacheerd, kom je in dienst van flexschilder.nl. Wij lenen je vervolgens uit aan een andere werkgever in jouw vakgebied. Het gaat vaak om projecten met een duur van enkele maanden tot een aantal jaar.

 

Detachering bij flexschilder.nl

Vooraf maken we duidelijke afspraken met je. Zo spreken we af hoelang de opdracht gaat duren, hoe veel dagen je werkt en welke vergoeding je krijgt. Kortom, we zetten alles op een rijtje en geven je zo veel mogelijk zekerheid.

 

Verschillende vakgebieden

Wij hebben binnen verschillende vakgebieden contacten met bedrijven. Veel van onze opdrachtgevers hebben vraag naar specialisten die ze op detacheringsbasis kunnen inhuren. Uiteraard gaan wij altijd op zoek naar bedrijven en functies die aansluiten bij jouw kwaliteiten, wensen en ambities. Wij zijn onder andere actief binnen de volgende vakgebieden: constructieschilder, glaszetter, nieuwbouwschilder, onderhoudsschilder, saneerder, timmerman, totaalonderhoud en UTA personeel.

 

Vacatures detachering

Op onze website vind je ons volledige vactatureaanbod en kun je gemakkelijk solliciteren op een leuke functie. Blijf je graag op de hoogte van interessante vacatures? Maak dan een vacaturealert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.

Ben je specialist binnen jouw vakgebied en wil je gedetacheerd worden via flexschilder.nl? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt of schrijf je online in.